AIR

Aircharter biedt de snelst mogelijke manier om grote, zware en/of bijzondere zendingen wereldwijd af te leveren.

Wij komen uw goederen met een dedicated voertuig laden en charteren het meest geschikte vliegtuig voor uw goederen. Vanaf het dichts bij zijnde vliegveld waar mogelijk, zullen wij vertrekken en aankomen. Na afhandeling op het vliegveld zal met een dedicated voertuig de goederen naar de ontvanger worden vervoerd.

plane_PNG5256

Door to Airport

80 % van de luchtvrachtzendingen worden Door to Airport geleverd, deze dienst kan grotere volumes aan. Natuurlijk hebben we de optie om Door to Door te leveren.
Goederen gaan als vracht en hebben minder urgentie en langere doorlooptijden dan de hierboven

ON BOARD

Een On Board Courier is de snelste en meest betrouwbare manier om belangrijke documenten of waardevolle handzame artikelen te versturen.

Uw zending wordt afgehaald en de koerier gaat direct naar het vliegveld waar de zending zal worden overhandigd aan onze On Board Courier. De zending gaat mee als handbagage.

De beperkingen voor deze services zijn: maximaal 18 kg en moet handelbaar zijn (max 40 cm x 30 cm x 30 cm). Na aankomst regelt de Courier direct een vervoersmiddel en de goederen worden direct op het door u opgegeven adres geleverd.

Optie person to person:

Eisen: goederen moeten geopend aangeleverd worden aan onze koerier, zodat de inhoud gecontroleerd kan worden.

NEXT FLIGHT OUT

Next Flight Out is een service bedoelt voor zeer urgente zendingen. Deze service is sneller dan de meeste Standaard Express diensten die worden aangeboden.

De zending zal op de eerst beschikbare vlucht worden geladen. Deze zendingen kunnen afhankelijk van de grootte worden geladen in de belly van het vliegtuig. Na aankomst zullen we middels een koerier de zending direct leveren. Deze service neemt iets meer tijd in beslag (circa 2 uur) dan On Board Courier, maar zeker zo betrouwbaar.