OVER ONS

Specialized LogistiX is een jonge ambitieuze onderneming, die als doel heeft de klanten te ontzorgen. Binnen dit bedrijf zie je nog echt de passie voor transport en logistiek. Geen grote customerservices omgeving, maar persoonlijke aandacht voor de klant. Wij willen als organisatie de klantverwachtingen overtreffen. De telefoon opnemen met een glimlach, net die extra service leveren die de klant verwacht. Gewoon beleving hebben in dat wat je doet. Dit alles doen wij tegen concurrerende tarieven.

0
SERVICE LANDEN
0
STRATEGISCHE PARTNERS
pand

Turn your logistics into a strategic success factor with us.

Wij bieden een totaal pakket van diensten aan in de transport en logistiek. 29 jaar kennis en ervaring bundelen wij samen, om u van dienst te zijn.

 

Het beste resultaat voor ons is een tevreden klant.

PASSIE VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Specialized LogistiX is een ambitieus forwardings- expeditiekantoor gevestigd in Duiven. Van een enveloppe tot een Full load.

Wij zijn in staat een oplossing aan te bieden, die voldoet aan uw transportbehoeften. Onze diensten en service passen wij zo aan, zodat deze volledig aansluiten op uw bedrijfsproces.

Als u klaar bent, begint ons werk, samen met meer dan 200 streng geselecteerde vervoerders streven wij er naar de klantverwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.

Gedurende 29 jaar heeft Jeroen Peters ervaring en kennis opgedaan in de logistieke transportsector. Na diverse functies te hebben uitgeoefend bij één van Nederlands grootste koeriers / pakketbezorger, heeft hij besloten een eigen bedrijf te starten. Hierbij komt zijn ervaring uit het verleden, als Manager Special & Value Added Services, Professional Buyer en Road-Freight Manager Benelux optimaal tot uiting. Graag willen wij dat u, als ondernemer ook mee profiteert van onze kennis en kunde.

MISSIE

Onze missie is klantverwachtingen te overtreffen, het ontzorgen van de klanten waarbij er voor beide partijen een win – win situatie ontstaat.

VISIE

Tegen een betaalbaar tarief transporten uitvoeren en waarbij wij gebruik maken van innovatieve transportoplossingen, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

TESTIMONIALS

De KNLTB en Pacific Nederland B.V. hebben na de prettige en goede ervaring van het eerder gedane transport naar Oostenrijk weer gekozen voor Specialized Logistix. Dit keer voor de Davis Cup wedstrijd in en tegen Zwitserland.
En ook dit keer was alles weer goed geregeld. Bij aankomst in Zwitserland stonden de spullen netjes voor ons klaar. Een week later werden de spullen in Zwitserland weer opgehaald en bij Pacific Nederland B.V. te Giesbeek weer afgeleverd.

Voor volgende ontmoetingen zullen de KNLTB en Pacific zeker weer een beroep doen op de deskundigheid van Specialized Logistix uit Giesbeek.

Pacific
Pacific
Nederland