Genieten van uw nachtrust

 

Heeft u haast, wenst uw klant dat de zending nog dezelfde dag of vóór een bepaald tijdstip wordt geleverd?

U kunt met een gerust hart genieten van een gezonde nachtrust. Specialized LogistiX zorgt dat uw zending in perfecte staat op de door u gewenste tijd wordt afgeleverd. Onze medewerkers weten precies hoe ze uw zendingen moeten behandelen, en selecteren de juiste wijze van transport.

Vandaag, morgen of minder spoedeisend: Yes we Do     

Wanneer u wensen heeft die op het eerste gezicht lastig en complex of zelfs onmogelijk lijken, hiervoor heeft Specialized LogistiX met maatwerk oplossingen altijd een passend antwoord op al uw vragen.

U kunt van ons altijd een antwoord en advies verwachten. Kortom Specialized LogistiX denkt met uw organisatie mee.

Wij willen en kunnen uw organisatie zeer scherpen tarieven aanbieden voor drie landen verkeer. Heeft u goederen in Milaan (IT) staan die naar Berlijn (DE) moeten en u bent de betalende partij? Voor ons geen probleem. U kunt via ons in u eigentaal communiceren wij regelen alles voor u.

Wij willen graag een vrijblijvende aanbieding maken voor u transportbehoefte of dit nu een spoedtransport is of complete trailerladingen wij hebben een scherpe tariefstelling.

Naast deze diensten kunnen wij voor u organisatie tijdelijk of langdurige opslag regelen en Pick & Pack werkzaamheden verrichten tegen zeer scherpe tarieven.

Specialized LogistiX onderscheid zich van andere organisatie door de klant niet als een nummer te zien, maar als klant. exact weten wat de klant behoefte is. Bij ons krijgt de klant persoonlijke aandacht.

 

Neem contact met ons op